Hälsning från Karlstad!

I måndags eftermiddag tog vi bilen och åkte till Karlstad och farfar Anders övernattningslägenhet.
Åt middag på vägen så när vi kom fram blev det lite snabb upp-packning och sedan en promenad i närområdet så att barnen fick springa av sig lite efter att ha suttit still i bilen.
Barnens glädje var stor då vi upptäckte att det fanns många lekparker här runt omkring och gick vi mot badstranden så fanns ett stort lekområde som hette "Orrleken". Så det blev bus och skratt en stund innan vi gick tillbaka in för att bädda och sova. Ellen var dock inte alls sugen på att sova, hon var nästintill förskräckt och verkade inte gilla varken rummet eller resesängen. Men efter tröst och sällskap av mamma och Viktor så somnade hon till slut och sov sedan jättegott hela natten.

Igår tillbringade vi massor med tid på stan. Alltid roligt med en ny stad, nya affärer och även de gamla vanliga blir som nya. Vi shoppade loss ganska rejält och den blev en del nytt till alla i familjen.
Lite lunch, en kort sovstund för Ellen i vagnen, lite mera shopping och sedan blev det fika i Stdsparken som för övrigt var otroligt vacker med en massa olika träd och växter.
Middag hemma och sedan gick vi ut och gungade och åkte rutchkana, men tyvärr började det regna så vi fick gå in tidigare är vi tänkt. Men det gjorde inte så mycket för då hann barnen bada en lång stund istället (det gäller att passa på när det finns badkar, vi har ju inget hemma). Sen somnade de båda två gott och snabbt efter en lång dag.

Idag ska vi ta oss till Mariebergsskogen. Där ska finnas en Lillskog men små djur, lekparker, ett tåg som man kan åka mm. Sen blir det nog Båtbussen tillbaka.
Fram emot kvällen, när det är dags för barnen att sova, så packar vi in oss i bilen igen och beger oss tillbaka hem till Södertälje.

En minisemester i Karlstad! Trevligt!

Hej så länge!
/Familjen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback