Ursäkta och uppdatering

Fy vad vi är dåliga på att uppdatera denna blogg. Ni får försöka förlåta oss och vi lovar att försöka bätta oss.
Men om det inte händer nåt här så kika in på Annas
blogg, den uppdateras oftare.

Här kommer iallafall några kort från den senaste tiden.


Midsommar firades hemma hos oss tillsammans med Henrik mamma. pappa och båda bröder med familjer. Som mest var vi 15 personer när Annas mamma och Leif kom på fika på eftermiddagen. Vädret var inte riktigt med oss, men mellan regnskurarna hann vi med lite dans kring den fina stången.


En del wakeboard har det blivit för Henrik. På midsommarafton med bröderna och sedan ett par gånger med Nicke och med grannarna Johan och Fabian. Denna gång var det en underbar fin kväll och det knäpptes en hel del härliga kort.


En kväll för nån vecka sedan bestämde sig Viktor och Henrik för att tälta på tomten. Ni må tro att lillprinsen var glad. Men han var ganska trött dagen efter då han somnade sent och vaknade tidigt. Men mysigt var det.


Här är barnen på fantomens häst. Den fanns på Parken Zoo, Eskilstuna.


Senaste veckan har det byggts staket. Henrik och pappa Anders har slitit hårt.


Och så här blev det, sett från vattnet. Ska dit grindar också så småningom.


Denna veckas höjdpunkt stod farfar för. Han ordnade en vattenrutschkana i grässlänten med hjälp av byggplast och en vattenspridare. Barnen (och en del vuxna) har åkt i timmar. Det skrattas och tjoas och det märks hur kul de tycker att det är. Viktor sa idag att "studsmattan och den där rutschkanan, det är mina bästa presenter".


Även Ellen gillar kanan. Hon var lite tveksam först, men när hon väl provat så var hon lika förtjust som Viktor och kompisen Markus.

Det var allt för denna gång. På åter seende!