Semesterbilder!

Här kommer lite bilder från seglingsemestern.
12 dagar på båten, med nästan bara underbart soligt och skönt väder...

Detta är ett axplock av vi hann med:

Sköna seglatser. Lagom med vind, dvs lugnt, skönt och barnvänligt. Lite mycket sol ibland dock...Att gå på upptäcksfärd på öarna är alltid roligt. Även om man varit där förr... man hittar alltid nåt nytt.
Att klättra upp till Kummeln på Gubbö Kupa var dock att ta i, det var inte det lättaste med en 5-åring och en 2-åring, men det gick det med...

Massa god mat blev det naturligtvis! Grillat är gott och sjön suger, kan det bli bättre?Bad blev det mycket av. De första doppen togs i 16 gradigt vatten, men efter några dagars sol så var det uppe i 22 grader, ljuvligt!Några besök hann vi också med. Fam. Bergman-Bill kom till stendörren när vi låg där och i Trosa fick vi sällskap av familjen Holm-Magneli en förmiddag. Jättemysigt!
Till Trosa kom också farmor Bicke som sedan tillbringade 2 dagar med oss på båten. Vilket var mycket uppskattat av barnen!

Och så en massa bus, lek och annat kul förstås!Fredagen den 1/8 var vår seglingsemester slut för i år. Vi styrde hemåt från Fifång efter lunch och möttes av ett enormt åskoväder söder om Oaxen. Vinden ökade från 2 m/s till 17 m/s på bara nån minut. Regnet öste ner, sikten blev typ 50 m och gummibåten flög som en vante bakom båten. Har aldrig varit med om nåt liknande.Hem kom vi i allafall, trots oväder och dålig sikt. Solen hann faktiskt lysa på oss lite till innan vi la till vid bryggan hemma i Torpaviken på kvällskvisten.


GRATTIS ELLEN!Grattis älskade Ellen!
Tänk att du redan är två år.
Vi älskar dig!

Puss o Kram
Mamma, Pappa & Viktor