Seglarkillen!

Fredag och lördag (21-22/7) var Viktor med farmor och farfar på sjön.
Vi skjutsade honom till Trosa och fick avnjuta en god lunch i sittbrunnen, bestående av pastasallad och ett gott färskt bröd. Därefter begav sig Anna och Bicke till affären för att handla lite medan Anders, Henrik och Viktor diskade, fyllde på vatten och busade. När alla var samlade igen åt vi varsin god glass innan det var dags för båtfolket att kasta loss och för oss att fara hemåt.
Viktor satte sig direkt brevid farfar och ville hjälpa till att styra, det var knappt att han hade tid att vinka till oss.
Viktor i båten

Färden gick till Fifång, där Viktor försökte fiska med håven från bryggan. Tyvärr uteblev fiskelyckan så det var tur att farmor handlat med både fläskfile och korv att grilla.  När det var dags att sova så somnade Viktor som en stock och sov ca 19 - 8.30! Sömntuta!
Efter att ha tagit en promenad upp till huset, gungat lite och busat lite så styrde båten mot Tunanäs. Där gjordes ett stopp för bad (vilket Viktor inte ville). Däremot fanns en lekplats som var lite intressant.  Här träffade de även Marianne och Rolf som har sin husvagn där.
Så småningom så begav de sig hemåt, och det var en glad kille som vinkade till oss strax efter kl 18 på väg in i viken. Och när vi kom till Torpa för att hämta upp honom så visade det sig att han var ganska trött också efter en händelserik liten tripp med farmor och farfar!

TACK! Säger Viktor för att han fick följa med, det gör han gärna om! Han pratar om att han vet hur man kör båten nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback