Nu är glada julen slut, slut, slut...

Ja, nu är julen över för denna gång. Och det kanske är tur det för mycket firande och klappar har det varit, i dagarna 5 för att vara exakt. Men mysigt har vi haft det. Och vi har hunnit träffa alla nära och kära vilket i vår mening är det allra bästa med julen!

Redan fredagen den 22:a började vi fira lite smått tillsammans med Anna och Mats. Granen kläddes (bild finns i tidigare inlägg) och vi åt en god middag. Därefter fick barnen öppna sin första julklapp för året. Viktor fick en fin biltransport och ett alfonspussel och Ellen fich jättefina kläder.

Lördagen den 23:e åt vi först lunch med Daniel och Caroline och var sedan på släktfirande hemma hos familjen Komheden. God julmat och lite klappar, mycket trevligt!

5 barnbarn

Vi skulle också försöka ta en bild på farmor och farfar med alla sina 5 barnbarn, men tyvärr var Emelia ganska trött och inte riktigt på humör.

Sedan blev det julafton, och Viktor vaknade och var så spänd och nyfiken. När skulle Tomten kommma?
Efter lite frukost gjorde vi oss iordning och for till Fredrik & Kristina och barnen för att avnjuta lite julkaffe. Det blev en livad men mycket mysig stund med Viktor och Gustaf farandes runt på varsin brandbil.

gustaf och viktor

Det var två glada, spralliga killar som lekte och busade!

Efter lite julgröt till lunch hemma kom Anders, Bicke, Patrik, Johanna och Emelia hit för att fira jul. Vi tittade först på Kalle Anka och drack lite glögg. Sen blev det alldeles för mkt julmat innan vi proppmätta sjönk ner i soffan för att vänta på tomten. och han kom, i år med!  Viktor var lite blyg, men samtidigt nyfiken och mycket glad. Ellen och Emelia tittade förundrat på och undrade nog vad det var för skäggig typ med röd luva som kommit.

tomten

Sen fick Viktor öppna det paket som han varit nyfiken på hela dagen. Det allra största paketet under granen...

stort paket

... som visade sig innehålla en Puff till barnen från mamma & pappa. Båda två verkade överförtjusta!

puffen

Sen förflöt en stor del av kvällen till julklappsöppnande. När vi var klara tog vi lite fika, sen somnade barnen gott och vi andra spelade lite spel.


På juldagen var vi hos Carina och Leif på mycket god kalkonmiddag! Julfirande blev det här med tillsammans med Annas familj.

ellen och wilma

Ellen spanar in kusin Wilma!

julklappar


Även annandagen var full av firande. Först åt vi jullunch med pappa Uffe och mormor Ebba. Det blev lite julmats rester så nu är det nästan slut.
På kvällen kom familjen Strange hit. Vi åt god lax på saltbädd och hade mycket trevligt. Barnen fick öppna varsin julklapp och lekte och hade jättekul.

Det var vår jul det, kanske låter stressigt och mycket men vi har haft det jättetrevligt och mysigt. Att få umgås med de som man tycker om är härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback