Detta har hänt...

Alldeles för länge sedan igen, men hur får man tiden att räcka till till allt?

Här kommer iallafall en liten summering över vad som hänt sen sist vi skrev här.Vi börjar väl med att vår Ellen fyllde två år. Det blev kalas med släkt och vänner och lilla fröken fick en massa fina presenter. Tack allihop!

Dagen efter kalaset var det dags att återgå till vardagen, dvs jobb och dagis. Viktor tyckte att det var jättekul att komma tillbaka till alla kompisar efter 6 veckor ledighet, Ellen däremot tyckte att det var sådär. Det var en hel del ledsamheter vid lämning men efter nån vecka så var allt som vanligt igen och hon skuttade glatt in på sin avdelning på morgonen!
Den 23 augusti hade vi kräftskiva. Trots att inte alla kunde komma så var vi ändå många som mumsade kräftor och annat mums, sjöng och skålade! Mycket trevligt, och fast kvällen var ganska kylig så satt vi ute till midnatt.


I våras började Viktor på fotboll. Det är Henrik och tre pappor till som har tränat ett STORT gäng med 02:or ch 03:or här ute i Pershagen. Varje torsdagskäll har de spelat och haft superkul!
Förra torsdagen var det avslutning för detta år men grillkorv, föräldramatch och naturligtvis medaljer! Stoltare killar och tjejer får man leta efter.


Här spelar de mot föräldrarna... de är så många så det fick bli två olika matcher.

Denna medalj, med texten Trollsjöns FC 2008 är nog en av Viktors käraste ägodelar just nu!

Lite mer sport... Förutom fotbollen och innebandyn (som har börjat igen på söndagar) så har vi hunnit med att åka skridskor. En av papporna på fotbollsträningen har bokat Jäna Ishall vid tre tillfällen och bjudit med lite folk. Så nu har vi varit där och åkt två gånger. Viktor ha ju aldrig stått på ett par skridskor förut och känslorna var lite blandade. Det var svårt och lite läskigt samtidigt som det var riktigt roligt. Ellen var jättearg för att hon inte fick åka. Får väl försöka hitta ett par små skridskor till henne till nästa år i allafall.

Andra gången vi var i Ishallen så var Lovisa med familj med. Det tyckte Viktor var jätteskoj! Hon är verkligen en av hans favoritkompisar.

Sen har vi byggt en hel del på uterummet. Men eftersom jag inte har nåt kort på hur det ser ut just nu så får det bli ett eget inlägg om det sedan. Men här får ni en liten förhandstitt på hur det såg ut när vi började...Det var allt för denna gång!
Hej så länge.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Va ni fixar med huset hela tiden, duktiga ni! Vi orkar inte ens plantera en buske! :)

Postat av: Anna

Vad mycket ni har hunnit med! Kul att föräldrar engagerar sig och tränar och hyr skridskorink och sånt! Ni får skaffa sådana där medar till Ellen. Vad söt hon var med tofsarna på första bilden förresten!

2008-09-18 @ 19:14:34
URL: http://annafairandtrue.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback