Resedagbok del 3

Lördag 27 september:          21 grader, regn och blåst

Tog lite sovmorgon eftersom det väntade ovädret hade anlänt. Ellen och Henrik klev upp vid 9, Anna en stund efter och Viktor sov till 11! Ellen saknade farmor lite, hon har ju blivit van att man kan gå ut till henne direkt när man vaknar.

Eftersom vädret var så trist så tillbringade vi större delen av dagen i lägenheten. På eftermiddagen tog vi en tur med bilen för att handla lite inför söndagen och måndagen (då det var helg här). Strosade runt en stund i lugn och ro och plockade ihop det vi skulle ha. Vid kassan kom vi plötsligt på att vi glömt plånboken hemma, så Anna och barnen fick plocka ner allt i korgen igen och stanna kvar medan Henrik for hem och hämtade pengarna...

Efter middagen hade vädret lättat lite så vi passade på att ta en kvällspromenad.
Söndag 28 september:          20 grader, regn och blåst.

Riktigt ruskväder idag med! Anna försökte ta en promenad innan frukost, men plattorna på strandpromenaden är alldeles för hala när de är blöta så det blev bara en liten sväng.Tog det lugnt hemma. När Ellen sov gick Henrik och Viktor ner i entrehallen och åkte inlines.
Efter det hade regnet avtagit lite så då passade de på att åka lite sparkcykel också innan de tog ett dopp i poolen.På kvällen tog vi en kort promenad bort mot hamnen. Regnet hängde i luften hela tiden, men som tur var så kom det inte förrän vi kom hem. Vågorna var höga så vi kikade på ett 30-tal surfare som gjorde sitt bästa för att komma upp.

Kommentarer
Postat av: Anna

Så Viktor gick både upp kl. 9 och sov sedan till 11?! ;) Trycksfelsnisse har varit framme. Var det Viktor eller Henrik som var sjusovaren?Vad dumt med sådana där hala plattor!

Postat av: Anna

Ooops, så det kan gå. Nu är det rättat...

Imorgon kommer fortsättningen, det blev en film istället ikväll.

2008-10-02 @ 23:19:57
URL: http://familjenlofgren.blogg.se/
Postat av: Sofia

Va mysigt! vill oxå ha en lägenhet i Spanien!

2008-10-03 @ 13:48:47
URL: http://sferrer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback