Ojojoj...

... tiden går. Och vi har faktiskt tänk lägga ut en massa bilder från vår Göteborgsresa här... Men just nu har vi inget bildredigeringsprogram på datorn och att ladda upp alla bilder i orginalstorlek tar en evighet. Men det kommer, vi lovar!

Hur som helst, resan till Göteborg var jättebra. Vi åkte tillsammans med Annas pappa och systrar med familjer och hade hyrt ett hus i Hindås som ligger ungefär mitt mellan Göteborg och Borås. Huset var stort och helt nyrenoverat. Dessutom visade det sig att det fanns både karaoke och biljard på området som dessutom innehöll en hel liten "västern-stad".
Massa utflykter blev det naturligtvis, Gekås i Ullared, Varberg, Borås djurpark, Liseberg, Nordstan och Paddanbåtarna hann vi med. Och att umgås med Patrik, Johanna och Emelia och spana in deras nya kolonistuga!

I lördags hade vi barnkalas för Viktor som ju fyllde fem år när vi var borta. Det var 7 glada barn som sprallade omkring och lekte för glatta livet. Och två nöjda föräldrar som tackade för att det var så fint väder så att kalaset till största del kunde äga rum ute! Hela partajet blev jättelyckat och Viktor var jättenöjd efteråt. Det enda som var lite tråkigt var att bästa kompisen blev sjuk, men han får komma hit på ett eget litet kalas en annan dag istället.


image503
Glada barn och glad mamma i farfarsbilar...


Kommentarer
Postat av: Bernt

Vad har ni för epost adress? Har en fråga, ang det staketet. Hittade inga kontaktuppgifter.

/Mvh Bernt

2008-05-12 @ 22:30:54
Postat av: Anna m familj

Hej Bernt!
Du får gärna ställa din fråga här, eller skriva ut din mailadress. Vi vill helst inte lämna ut vår här...
Mvh, Anna & Henrik

Postat av: Bernt

Hej! Vore tacksam om ni kunde skicka dimensionerna på ert fina altanstaket.

/Mvh Bernt

2008-05-13 @ 21:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback