Alive...

Vi lever, även om det är dålig aktivitet på denna blogg.

Vi har varit friska i 1,5 vecka och började känna oss riktigt krya ända tills i eftermiddags då Viktor återigen insjuknade med feber. 38,6 uppmättes på moster Elins kalas och nu innan läggdags hade han 40 grader. Så kvällens planerade middag med Thomas, Therése och tjejerna fick ställas in. Vilket var så synd, för vi har inte setts på så LÄNGE!
Får väl se vad som händer med vår prins denna gång, om det även denna gång bara blir feber eller om det kommer något mer.

Här hemma har Henrik börjat riva inne i takkupan. Så snart kan vi börja bygga på vårt tv-rum och badrum. Men det tar sin tid att ta bort allt som inte ska vara där.

Annars kretsar mycket runt bilköp just nu. Vårt avtal på Passaten går ut i juni och vi har nu bestämt oss för att köpa en Saab 9-5 Biopower istället. En bättre begagnad får det bli, helst en 07:a.
Men vi velar om färg.... var inne på silver från början men lutar nu mer och mer åt en röd (som är en färg som vi från början inte alls ville ha...).
Vad tycker ni? Vilken är den finaste färgen på en Saab 9-5?

image500
Idag har vi haft ett underbart väder. Här har vi fruktstund på altanen och Ellen har HELA munnen full med äpple!

Kommentarer
Postat av: Anna

Röd är snyggt! Eller svart också - om ni väljer svart kör ni en exakt likadan som brittiska ambassadören! Första brittiska ambassadör som kör en miljöbil!

Jobbigt att ni inte får vara friska! Krya på er! Viktor får se till att vara frisk till sin födelsedag! :)

Postat av: Sofia

Jag röstar på vad som helst utom vit, gul eller röd. J har precis köpt en GUL bil, hur kan man vilja ha en sån?! Silver är snyggt eller champagnefärgad, eller svart!

2008-04-06 @ 12:30:04
Postat av: Anna

Det är jätte svårt med färg på bilen, speciellt som man ska ha den ett tag. Så välj en "neutral" färg som ni inte tröttnar på :) Vi har en Saab 9-5 biopower i nån brungrå färg, Dusty Beige tror jag den heter. Har inte tröttnat på den ännu efter 1,5 år i alla fall.

Väldigt söt tjej som äter äpple oxå :)

mvh
Anna

2008-04-06 @ 21:26:28
URL: http://gumsan70.wordpress.com
Postat av: carina b

Hoppas Viktor mår bättre! Annars måste ni snart kolla hans feber.
Klart ni ska ha en röd bil, saab är en bil
som "klär" i rött. Varför ska vi svenskar alltid vara så neutrala & fega för färg? Alla kör svart, grått & silver.......
kram mamma/mormor

2008-04-07 @ 11:26:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback