Trädgårdsjobb!

Tänk vad tiden rusar iväg ibland. Det känns som en evighet sedan vi uppdaterade här. Detta beror mycket på att den mesta av vår tid går åt till att förbereda den kommande helgens grävjobb.
Vi som tänkte att vi gjorde det lätt för oss när vi hyrde in en grävare med maskin.
Men det är mycket att göra ändå.
Träd ska fällas, huggas upp och bäras undan, buskar ska flyttas, virkeshögar ska läggas på bättre ställe, en hel del växter ska klippas ner eller dras bort, altanen ska fixas iordning i ytterkant eftersom vi nu ska ha gräsmatta ända intill....
Listan på saker som måste fixas innan helgen kan nog göras hur lång som helst.
Och Henrik sliter...
Och Anna med, men med två barn som ska passas, mat som ska  lagas, hus som ska städas och allt annat så blir det inte så mycket tid över. Men vi tackar vår lyckliga stjärna att vi har en sådan underbar farmor som ställer upp och hjälper till en hel del när Anna är på jobbet, utan dig skulle vi aldrig hinna!

Så, efter helgen kommer förhopningsvis lite bilder på vår omgrävda tomt. Det ska bli lite planare ovansida, så man lättare kan spela boll och annat, denna plana yta ska ligga i samma nivå som altanen. En större lekyta för gungor, sandlåda och så småningom en lekstuga ska också fixas till.

image393
Dags att ta ner tallen. Vi hade en man här som gjorde det åt oss. Han klättrade upp och tog bit för bit. Imponerande att se. Viktor och kompisen Samuel tittar på...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback