En olycka kommer sällan ensam...

I förmiddags ringde de från förskolan och sa att Viktor ramlat på en sten och nu hade ett sår i huvudet som blödde.. De var osäkra på om det behövdes sys eller ej. Skyndade dit och hittade en sansad, ganska glad kille som satt och åt lite äpple. Såret hade slutat blöda och var ganska litet, ca 5 mm långt men glipade lite. Åkte hem och ringde vårdcentralen som inte trodde att det var nån fara men för säkerhets skull ville de att vi skulle komma så de fick kolla.
Väl där fick vi såret väl rengjort och sedan så konstaterades att det inte var nån fara, de satte en liten bit kirurgtejp över (som väl satt sådär eftersom det var en del hår ivägen) mest bara för att skydda tills det blev en sårskorpa....

Sen var allt frid och fröjd tills vid 17.30 tiden då vi som bäst höll på att packa inför morgondagens Spanienresa. Ellen satt på golvet i sovrummet och lekte medan jag och Henrik pratade om vad vi skulle ta med. Rätt som det var så la hon sig ner på magen från krypställning, men lyckades slå i munnen så att det började blöda under överläppen. Efter att ha tröstat och tröstat så visade det sig att det blivit ett litet litet hål på läppbandet. Snuttan, första blodvitet - och på hennes 9 månaders dag till på köpet!

Nu sover båda barnen gott i sina sängar och vi hoppas klara oss från fler olyckor idag... Imorgon eller snarare inatt (ska vara på Arlanda vid 5!) så bär det av till ett förhoppningsvis varmt och soligt Spanien där vi bara ska koppla av och rå om varandra!!!

Kram så länge!

Kommentarer
Postat av: Anna

Oj då, men skönt att höra att det verkar vara bra nu och att ni inte behövde åka till doktorn två gånger.

Ha så jätteskönt i Spanien! Själva åker vi till Barcelona sista helgen i månaden.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback