Nu är vi hemma!

Ja, som ni redan har hört och läst så föddes Viktors lillasyster, och vår dotter, Ellen äntligen i torsdags morse. 10 dagar efter det utsatta datumet :-)
Första värken kom kl. 02.25 och hon är född kl. 05.48 så när hon väl bestämde sig för att det var dags att komma ut så var det bråttom. Tyvärr så tillstötte lite komplikationer då moderkakan ej ville lossna, så Anna blev tvungen att sövas och Henrik och lilltjejen fick tillbringa några timmar ensamma, men det gick bra det med och nu mår alla bra.

Vi valde att stanna två nätter på BB. Eftersom Ellen är en stor tjej så behöver hon mycket mat. Än så länge får hon lite extra tillägg var 4:e timme, men vi hoppas kunna slippa det när amningen kommer igång ordentligt.
I övrigt verkar hon vara en nöjd liten tjej. Som alla andra tvådygnsbebisar så sover hon mycket, men gillar även att ligga och titta på sin närmaste omgivning. Till utseendet är hon en kopia av sin storebror som nyfödd, dock med lite mer och mörkare hår.

Viktor är nyfiken på sin lillasyster och vill gärna pussa och krama henne. Innan vi åkte hem idag fick han komma upp på avdelningen för att se vart vi varit och det var mycket spännande.

Viktor o Ellen

- Hej lillasyster! Viktor träffar sin lillasyster för andra gången. Och blir jätteglad över att hon är vaken och tittar på honom!

sovstil

Bara två dygn gammal men har redan en skön sovstil.... Undrar om hon spanade in pappa inatt?

hemfärd

Dags att fara hem från BB. Resan hem gick bra, Ellen sov hela vägen i sitt babyskydd och vaknade inte förrän vi hade varit hemma en bra stund.

Kommentarer
Postat av: Anna

Välkommen Ellen och grattis till de stolta föräldrarna och storebror'n!

Skön sovstil!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback